Nissan Cube Life - Nissan Cube Car Forums - Reply to Topic
Thread: No power on the OBD2 port Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Nissan Cube Life - Nissan Cube Car Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
10-27-2019 11:45 PM
glook Had the same issue with the 2009 cube. Pin # 13 may be loose or not connecting resulting in a falure to power the OBDII port. This was noted when I took it in for emissions testing. At the time I had my GPS plugged into the power outlet. Removed any plugged in accessories and the OBDII port was able to power up no issue. Not sure if that will work for you but worth a shot!
10-20-2019 11:57 AM
glj.kevin
No power on the OBD2 port

My 2010 Cube is no power on the OBD2 port , anyone can help? Is there a fuse ?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome